Tulevia tapahtumia, tervetuloa mukaan!

  • MLL Järvenpää täyttää 95 vuotta!
    • Juhlavuoden kunniaksi lauantaina 30.9. on Järvenpäässä ilmaistapahtuma, joka huipentuu Kengurumeiningin konserttiin. Tapahtuma on Seuratalolla, Kartanontie 20.
    • Klo 14-16 toimintapisteillä on Hoksaus-tiedekerhon lisäksi mm. kasvomaalausta, askartelua, temppurata ja onnenpyörä.

 

Mikäli haluat meidät mukaan tapahtumaasi tai tehdä yhteistyötä, ota yhteyttä: sari@hoksaus.fi

Yhteistyökumppanimme

Touhula Varhaiskasvatus ja Hoksaus Science ovat sopineet yhteistyöstä. Valituissa Touhula-päiväkodeissa toteutetaan syksystä 2017 lähtien pienten lasten tiedekasvatusta. Menetelmä perustuu Helsingin yliopistossa kehitettyyn Vartiaisen tiedekasvatusmalliin. Tiedekasvatus on osa päiväkodin pedagogiikkaa ja näkyy varhaiskasvatuksen eri osa-alueilla – arjen askareista ohjattuihin tiedetuokioihin.

Hoksaus Science tuo leikillisen ja iloisen tiedeharrastuksen monille paikkakunnille. Valittujen Touhula-päiväkotien tiloissa järjestetään iltaisin alueiden lapsiperheille Hoksaus-tiedekerhoja, joissa painotetaan leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa.

Kerhossa 3-6-vuotiaat lapset tutustuvat arjen ihmeellisiin ilmiöihin itse tutkien, kokeillen ja havainnoiden. Jo nyt voi ilmoittautua syyskauden kerhoihin, joista moni järjestetään Touhulan tiloissa.